Se vaši lasje cepijo, trgajo in se ne morejo razčesati brez uporabe raznih oblog, mask in balzamov? Vam lasje zrastejo samo do določene dolžine, potem pa se tako stanjšajo, da se kmalu odlomijo? So grobi na otip in se ne svetijo? Ko se pobarvate, se barva hitro izpere in izgubi intenzivnost? Vsakič, ko si lase umijete in oblikujete, vam frizura ne obstoji dolgo? Dva dni po pranju so vaši lasje že tako mastni, da si jih morate zopet oprati? So se vam lasje po bolezni ali dieti tako stanjšali in zredčili, da niso več podobni lasem, ki ste jih imeli včasih? Ko ste šli na morje, so se vam lasje tako izsušili, da so se vam začeli lomiti? So po nekaj barvanjih lasje postali krepasti?

Odgovor in REŠITEV za vse naštete težave vam ponuja NOVA TERAPIJA LiteRAM Domžale.

LiteRAM sestavine se NANAŠAJO v lase. Posebno energetsko oblikovana lučka omogoči, da se dodani KERATIN VEŽE v poškodovanih molekulah. Brez te lučke bi bil učinek samo začasen, do prvega pranja.
Terapija se obnavlja na 2 do 4 mesece, odvisno od nege in postopkov, ki jih izvajate na laseh. Če si doma pravilno negujete lase in si jih kemično ne obdelujete, je dovolj ponavljati terapijo na 6 mesecev.
UČINEK LiteRAM-a je opazen že po PRVI terapiji!

LITERAM PONUDBA !
Izberite in se odločite za paket 4 LITERAM terapij.
Zakaj?
Ker vam v štirih terapijah mi lahko pokažemo kaj Literam zmore, vi pa to lahko občutite. Sprememba je največkrat vidna že po prvi terapiji, zato bo vaša odločitev še toliko lažja.
Ker je cenovno ugodnejši, saj nudi 10% gotovinski popust, v okviru 10% vrednosti paketa pa dobite še izdelke za nego doma.

LiteRAM postopek

Čiščenje las

Literam Domžale

1.KORAK – ČIŠČENJE LAS

POŠKODOVAN LAS IMA MOČNO ODPRTE LUSKE IN VEZI V LASU SO PORUŠENE.

LAS JE:
• HRAPAV
• GROB
• LOMLJIV
• KRHEK
• PUST IN BREZ LESKA

 

1. Lase najprej očistimo s STRIP’HAIR, ki razgradi vse naravne in kemijske preparate – tudi najtrdovratnejše, katere običajen šampon ne more. (laki, voski, silikoni, geli, kreme, balzami….). STRIP’HAIR luske las tudi odpre.
Nato uporabimo PREPARATOR 6, 7, ali 8 odvisno od kakovosti lasu. PREPARATOR odstrani nečistoče, ki smo jih razgradili in pripravi lase na polnjenje.

Zelo pomembno je, da dobro odpremo lase!!!
Las je sedaj pripravljen za :

 

 

Polnenje las

Polnenje las

2. KORAK oz. POLNJENJE LAS

Za polnjenje las uporabimo več različnih proizvodov, ki napolnijo lase najprej z velikimi molekulami aminokislin, tako se zapolnijo največji izpraznjeni prostori in potem nanašamo še aminokisline z najmanjšimi molekulami, ki zapolnijo najmanjše prazne prostore. S temi najmanjšimi molekulami aminokislin se zapolnijo tudi najbolj izsušeni in razcepljeni lasje.
Zelo pomembno je, da se vse sestavine dovolj natančno včešejo v lase od korena do konic.
Ko lase napolnimo, jih posušimo s toplim zrakom do suhega.
LASJE SO POSTALI GLADKI, SIJOČI IN ČVRSTI.

 

 

 

3. KORAK – osvetlitev z lučko LiteRAM

Napolnjene in temeljito posušene lase osvetlimo z lučko LiteRAM. S pomočjo te lučke poteče fotokemična reakcija, ki omogoči vezavo aminokislin med seboj in v lase. Tako se aminokisline spremenijo v trdno stanje – KERATIN.

Osvetlitev z lučko

Osvetlitev z lučko

S to fotokemično reakcijo dosežemo TRAJNOST POSTOPKA.

Vezave med aminokislinami in v las so pravilne, prostih vezi ni in zato tudi ni praznih prostorov oz. tankih las.
Lasje so zato POPOLNOMA GLADKI in ENAKOMERNO ODEBELJENI.

Brez te osvetlitve bi bil učinek LiteRAMA kot vsi drugi, le ZAČASEN, saj se aminokisline, ki smo jih dodali ne bi mogle trajno vezati med seboj in v lase in bi se IZPIRALE z vsakim pranjem!!!

 

4.KORAK – ČIŠČENJE IN ZAPIRANJE LAS

Lase speremo s toplo vodo, nanesemo šampon zapiralec s katerim iz las speremo odvečni material, ki je ostal na površini in zapremo luske. Priporočljivo je, da pustimo zapiralec delovati na laseh nekaj minut in potem razčešimo lase, speremo in osušimo z brisačo ter oblikujemo. Terapija je končana.
Postopek traja od 45 min do 2 uri odvisno od dolžine, gostote in poškodovanosti las.

 

 

 

Čiščenje in zapiranje las

Čiščenje in zapiranje las

Preventiva z LiteRAM terapijo

Z terapijo LiteRAM ZAŠČITIMO lase pred negativnimi zunanjimi vplivi in kemičnimi tretmaji kot so: morje, sonce, barvanje, beljenje, trajna…
Zato jo priporočamo VSEM STRANKAM, tudi tistim, ki še nimajo močno poškodovanih las. TAKOJ PO LiteRAM terapiji lahko lase BREZ SKRBI pobarvamo, belimo, naredimo trajno ondulacijo.

Najbolj pogosta vprašanja:

Ali lahko ta postopek škoduje lasem?
Ne more, ker dodajamo lasem sestavine, ki so naravni gradniki las – KERATINA.

Koliko časa traja postopek?
Od 45 min do 2 uri odvisno od dolžine, gostote in poškodovanosti vaših las.

Kakšna je cena postopka?
Od 65,00 € do 150,00 € odvisno od dolžine, gostote in poškodovanosti vaših las. Cena postopka za srednje dolg in normalno gost, ter povprečno poškodovan las je okoli 90,00 – 100,00€.

Ali se že po prvem tretmaju opazi učinek?
Ja, vendar se le ta pri naslednjih tretmajih še stopnuje, če LiteRAM ponavljate na obdobje, ki vam ga priporoči frizer.

Kako pogosto je potrebno obnavljati postopek?
V povprečju od 2 do 4 mesecev, odvisno od načina vaše nege doma in ostalih postopkov, ki jih izvajate na laseh. Postopek lahko ponavljate tudi pogosteje, če želite hitreje doseči željeno stanje las. Če se doma pravilno negujete in kemično ne obdelujete lase, je dovolj ponavljati terapijo vsakih 6 mesecev.

Kdaj je viden maksimalen učinek LiteRAM terapije?
V povprečju je to po šestih LiteRAM terapijah, če so opravljene v obdobju 18-ih mesecev.

Moja frizerka mi je dejala da je LiteRAM »brezveze«. Kaj vi pravite na to?
Sigurno vaši frizerki LiteRAM terapije še ni predstavila oseba, ki pozna princip delovanja LiteRAM-a. Delovanje in učinek LiteRAM-a je dokazan. Za to tehnologijo je znanstvenik, ki jo je odkril, dobil leta 1999 priznanje za inovacijo na svetovnem sejmu EUREKA v Bruslju.

Po prvi LiteRAM terapiji, nisem opazila bistvene razlike v kakovosti las. Ali to pomeni, da na mojih laseh LiteRAM ne deluje?
LiteRAM deluje na popolnoma vseh laseh, le da so učinki različno močno vidni ter od stranke do stranke različno hitro napredujejo. Pri vseh laseh je možno opaziti boljšo kakovost las, kot je bila pred to terapijo. Jakost učinka je največ odvisna od osnovne kakovosti in poškodovanosti vaših las.

Ali po terapiji LiteRAM lasje tudi rastejo hitreje?
Stranke, ki si že dalj časa obnavljajo lase z LiteRAM postopkom, so to že potrdile.

 

LiteRAM proizvodi
PRAVILNA nega je zelo pomembna za vzdrţevanje in okrepitev učinka LiteRAM terapije.
Vsi proizvodi so narejeni z namenom, da negujejo lase in lasišče na najbolj nežen način, tako da ne dražijo. Uporaba teh proizvodov omogoči vzpostavitev NARAVNEGA RAVNOVESJA delovanja lasnega mešička in s tem izboljša rast in kvaliteto las. Na lase delujejo zaščitno, jih krepijo in NE poškodujejo. Z njihovo uporabo bodo vaši lasje dobili NARAVNO NEGO.

Proizvajalec skrbi, da uporablja čim več NARAVNIH SESTAVIN, kot je to mogoče.

 

Lite OIL CONTROL šampon, pH 4,7

Šampon za normalno mastno lasišče in vse tipe las
NO LAUREYLETHERSULFATE
(200 ml)
Šampon za mastno lasišče in vse tipe las.
Ne vsebuje agresivnih sestavin, zato nežno očisti mastno lasišče ter zapre luske kutikule. Izbrane negovalne sestavine skrbijo za vzpostavljanje naravnega ravnovesja lasišča, preprečujejo draženje in uravnavajo izločanje maščobe.
Pri izredno mastnem lasišču priporočamo uporabo tega šampona v kombinaciji z Lite Vital šamponom.
Zaradi zaprtih lusk, se lasje po uporabi tega šampona lažje razčešejo, so gladki in se lepo svetijo.
Če imamo pred tem narejeno LiteRAM terapijo, se bodo lasje po uporabi tega šampona razčesali brez uporabe balzamov.
Ob redni uporabi bo šampon vzdrževal učinek LiteRAM terapije. Vse sestavine so biološko razgradljive in niso toksične. Šampon nima neželenih stranskih učinkov.
Uporaba: Nanesemo LITE OIL CONTROL ŠAMPON pH 4,7 na zmočene lase, nežno vmasiramo in speremo. Postopek ponovimo in pustimo, da šampon deluje nekaj minut nežno razčešemo lase in speremo.

 

Lite HERBAL šampon, pH 5,0

Šampon za suhe, toge in normalno debele lase
NO LAUREYLETHERSULFATE
(200 ml)
Šampon za suhe, zelo močno barvane in beljene lase. Priporoča se tudi kadar so konice izsušene in štrleče. Ne vsebuje agresivnih sestavin, zato nežno očisti suhe lase ter zapira luske kutikule. Izbrani rastlinski ekstrakti pomirjevalno delujejo na lasišče, vzpostavijo naravno ravnovesje lasišča in tako vzpodbujajo rast las.
Šampon je namenjen za več tipov las, ki imajo podobne težave in sicer:
a.) Močno barvanim lasem bo s pomočjo keratina popravil poškodbe, ki so nastale na površini kutikule, zato bodo takšni lasje bolj gladki in prožni ter voljni za oblikovanje
b.) Izsušene, štrleče konice bo s pomočjo rožmarina in citronske kisline pH 5,0 zapolnil in zgladil, zato se bodo takšni lasje lažje oblikovali
c.) Lase, ki so že po naravi debelejši , bolj togi in neubogljivi bo šampon naredil prožnejše, sijoče in bolj ubogljive za oblikovanje
d.) Kodrasti lasje so pogosto izsušeni in togi, zato kodri ne padajo več mehko. Takšnim lasem bo šampon povrnil mehkobo in prožnost, zato bodo kodri zopet lepo padali

e.) Razdraženo, pordečelo lasišče se bo s pomočjo lavendule sprostilo, zato se bo vzpostavilo ravnovesje v lasišču, kar bo okrepilo rast las
Ob redni uporabi bo vzdrževal učinek LiteRAM terapije.
Vse sestavine so biološko razgradljive in niso toksične. Šampon nima neželenih stranskih učinkov.
Uporaba: Nanesemo LITE HERBAL ŠAMPON pH 5,0 na zmočene lase, nežno vmasiramo in speremo. Postopek ponovimo in pustimo, da šampon deluje nekaj minut nežno razčešemo lase in speremo.

Dodatni učinki šampona LITE HERBAL po oblikovanju:

 • Če lase umite z LITE HERBAL ŠAMPONOM oblikujemo s fenom in krtačo za volumen, bo ta šampon povečal volumen lasem.
 • Če lase umite z LITE HERBAL ŠAMPONOM oblikujemo s fenom in ne želimo volumna (jih sušimo gladko, tako da jih čim bolj ravnamo, da bi bili ravni in imeli manj volumna), bodo lasje obdržali ravno obliko z manj volumna.

 

Lite COLOR PROTECT šampon v peni, pH 4,7

Šampon za barvane, normalno mastne lase in občutljivo lasišče
NO LAUREYLETHERSULFATE
(150 ml)
Inovativen šampon v peni za barvane in kemično obdelane lase.
Današnja težava mnogih žensk v skrbi za njihove lase je pomanjkanje volumna, prožnosti in mehanske odpornosti las. Te težave se pojavijo zaradi staranja organizma – v menopavzi in zaradi kemičnega vzroka – uporabe šamponov, ki vsebujejo močne penilce t.i.Laureylethersulfat-e, ki v kombinaciji z balzami, ki vsebujejo kvarterne amonijeve maščobne kisline tanjšajo lase.
Z šamponom v peni se popolnoma izognemo glavnemu vzroku teh težav – ne uporabljamo penilcev, tako ohranjamo debelino las, hkrati pa zaradi dodanih nežnih sestavin, zapiramo luske kutikule in tako naredimo lase gladke in sijoče. Izbrane sestavine ščitijo pigmente las, ki podaljšajo obstojnost barve las.
Vse sestavine so biološko razgradljive in niso toksične. Šampon nima neželenih stranskih učinkov.
Uporaba: Nanesemo eno ali dve pesti pene na zmočene lase, nežno vmasiramo in speremo. Postopek ponovimo in pustimo, da šampon deluje nekaj minut, nežno razčešemo lase in speremo.

 

Lite VITAL šampon v peni, With NATURAL LINSEED OIL

Šampon za tanjše in prekomerno mastne lase ter občutljivo lasišče
NO LAUREYLETHERSULFATE
(150 ml)
Edinstven šampon v peni, ki lase oskrbi z močjo in volumnom, med tem ko dobro zapre luske kutikule.
Je eden redkih negovalnih šamponov, ki so izdelani na bazi mila in zaradi tega izredno poživljujoče in krepilno deluje na lasišče in na rast las. Uničuje prekomerno razvite bakterije, ki se lahko pojavijo na lasišču. Se zelo dobro kombinira z ostalimi šamponi in proizvodi namenjeni za pospeševanje rasti las.

Glavne funkcije negovalnega šampona :

 • Lasem poveča volumen
 • Optimalno razmasti prekomerno mastno lasišče in lase
 • Lase okrepi
 • Lase naredi ubogljive za oblikovanje in poveča obstojnost pričeske
 • Razbremeni lasišče in deluje na boljšo rast las

Priporoča se ga za uporabo v kombinaciji z drugimi LiteRAM šamponi (LITE COLOR PROTECT, LITE HERBAL ali LITE OIL CONTROL) in se ga uporablja za prvo ali drugo pranje. Kot samostojen šampon se ga priporoča le za pranje las najmlajših ali za odrsale pri izredno suhem lasišču.
Po uporabi tega šampona bodo lasje bolj polni, čvrsti in prožni in lasišče ravno prav razmaščeno.
Vse sestavine so biološko razgradljive in niso toksične. Šampon nima neželenih stranskih učinkov.
Uporaba: Pri šamponiranju nanesemo na lase eno pest LITE VITAL ŠAMPONA V PENI, nežno vmasiramo, pustimo delovati nekaj minut , razčešemo lase in speremo.

 

Lite KERATIN FOAM pH 6,5

TERAPEVSTKA PENA Z NARAVNIM KERATINOM
( 150 ml )
Pena z naravnim keratinom, ki dodatno okrepi in zaščiti lase, jih naredi bolj gladke in sijoče, ter poveča volumen.
Lasje se tanjšajo, lomijo in cepijo, ker se s časoma obrabljajo in izgubljajo keratinski in nekeratinski material iz las.
Zaradi pogostosti negativnih vplivov so te poškodbe las tako velike, da lasem običajni kozmetični proizvodi ne morejo več pomagati. Za takšne lase je do sedaj obstajala le ena rešitev – striženje.
Zdaj vam lahko ponudimo boljšo rešitev:
Z novim proizvodom KERATIN TERAPEVTSKO PENO, dodajamo poškodovanim lasem naravni keratin, in s tem nadomestimo izgubljenega. Tako zapolnimo in popravimo poškodbe, lasje se zgladijo, so bolj polni čvrsti, svetleči in zaščiteni. Ker so lasje močnejši, so tudi bolj odporni na lomljenje in cepljenje, so bolj gladki in se lažje češejo.
Uporaba Keratin pene je možna na več načinov:

 • Pri manj poškodovanih laseh nanesemo eno pest pene na lase, nežno vmasiramo, razčešemo in oblikujemo pričesko.
 • Pri zelo poškodovanih laseh nanesemo na oprane lase za dve polni pesti pene, nežno vmasiramo in razčešemo , ter pustimo delovati najmanj 5 minut. Nato speremo lase in pred oblikovanjem nanesemo še eno manjšo pest te pene, razčešemo in oblikujemo pričesko.

Pena se lahko uporablja po vsakem pranju.
Lasje se po uporabi Keratin pene gladko češejo in lažje oblikujejo, frizura ima več volumna in je obstojnejša. Hkrati pa pena ne oteži las in jih ne zamaže, ker se nanešeni keratin vpije v lase.
Vse sestavine so biološko razgradljive in niso toksične. Keratin pena nima neželenih stranskih učinkov.

 

Lite KERATIN SPRAY, pH 5,5

Sprej za vsakodnevno hranjenje las in zaščito obogaten z naravnim keratinom
(200 ml)
Negovalni spray z naravnim keratinom vsak dan dodatno nahrani las z keratinom, jih tako ojača ter zaščiti pred močnimi vplivi okolja kot so sonce, voda, vlaga. Prav tako zaščiti lase pred previsoko temperaturo med sušenjem ali likanjem las.
Ko lasje prejmemo dodaten keratin se osvežijo, napolnijo z vlago in postanejo prožni in so ponovno sijoči. Ker se mnogokrat zgodi, da se čez noč potimo ali pa preveč drgnemo z lasmi ob blazino in tako poškodujemo povrhnjico las, nam zato zjutraj lasje, predvsem konice lahko »štrlijo«. To rešimo tako, da nanesemo nekaj tega spreja na konice oziroma dele las, kjer so izsušeni ali poležani in ponovno oblikujemo pričesko. Tako negovan las bo ostal močan in zaščiten ter obogaten, predvsem pa bo pričeska lepa in lasje prožni ter sijoči.
Lasje se po uporabi tega spreja tudi lažje razčešejo, zato je zelo primeren za dolge lase, ki se rade vozlajo. Priporoča se tudi za lase, ki so po LiteRAM terapiji preveč okorni, kar je posledica močnih las. Keratin spray bo takšne lase naredil bolj prožne.
Uporaba Keratin spraya je možna na več načinov:

 • Za lase, katerih konice se rade izsušijo in se težje razčešejo nanesemo LITE KERATIN SPRAY na umite mokre lase. Sprej včešemo v lase in oblikujemo frizuro.
 • Za osvežitev pričeske in las zjutraj nanesemo LITE KERATIN SPREJ na suhe lase, nežno razčešemo in ponovno oblikujemo pričesko.

Lasje so po uporabi LITE KERATIN SPRAY-a gladki, sijoči in imajo velik volumen ter se zlahka češejo in oblikujejo. Hkrati pa ne oteži las in jih ne zamaže, ker se nanešeni keratin vpije v lase.
Vse sestavine so biološko razgradljive in niso toksične. Keratin spray nima neželenih stranskih učinkov.

 

POSEBNO PRIPOROČILO! 

V poletnem času so naši lasje zelo izpostavljeni močnim vplivom sonca in slane ter klorirane vode. Agresivni vplivi napadejo povrhnjico las. Najprej uničijo zaščitno plast lipidov in kasneje zlomijo komplekse celičnih membran, ki predstavljajo zunanje plasti lusk povrhnjice. Oblikujejo se »Alwordnovi žepki« – to je poškodba povrhnjice las, ki kasneje, če las ne obnovimo ali jih dobro zaščitimo, povzroča nadaljne poškodbe. S spiranjem v sladki vodi ti žepki izginejo, vendar površina povrhnjice ostane občutljiva. Takšni lasje še hitreje oksidirajo kadar so izpostavljeni soncu, se izsušijo cepijo in lomijo. Lasje v takšnem stanju se zelo težko oblikujejo in nadalje obdelujejo.
Za trajno obnovo takšnih las se priporoča terapija LiteRAM. Za pomoč pri zaščiti pred takšnimi poškodbami pa se priporoča uporaba Lite KERATIN SPREJ-a pH 5,5. Ta vam bo lasje obogatil z naravnim Keratinom, jih tako naredil bolj voljne za oblikovanje, kar pa je še bolj pomembno, da bodo tako lasje bolje zaščiteni pred negativnimi vplivi, ki nas spremljajo poleti.

 

Lite STYLING STRONG SPRAY

Za vsakodnevno oblikovanje in volumen z visokim sijajem
Las ne zlepi
(400 ml)
Styling Sprey je narejen po posebni formuli, ki mu omogoča učinkovito učvrstitev brez neželenih učinkov klasičnih lakov oziroma utrjevalcev za lase. Zelo močno utrjuje pričesko in pri tem ne zamaže in ne zlepi las, tudi če so te izpostavljene vlagi. Iz las se zlahka očisti, ker se njegove sestavine ne zlepijo v lasno strukturo. Ne povzroča kozmetičnega onesnaženja. Je približno 3 X bolj koncentriran od klasičnih lakov, zato se ga tudi zelo malo porabi. Sprey se razprši v zelo drobnih kapljicah na lase, zato lasje niso otežene in se z lahkoto razčešejo.
Namenjen je za vsakodnevno oblikovanje, močno učvrstitev in povečan volumen pričeske.
Uporaba Styling spraja je možna na več načinov:

 • Pri oblikovanju pričeske nanašamo LITE STYLING sprej na mokre lase in takrat deluje kot utrjevalec.
 • Za večjo obstojnost pričeske se LITE STYLING sprej nanese na že oblikovane in suhe lase in deluje kot lak za lase.

Lasje ostanejo po uporabi čisti, čvrsti vendar ne trdi.
Sprey brez potisnega plina narejen po posebni formuli, ki mu omogoča učinkovito učvrstitev brez neželjenih učinkov klasičnih lakov oziroma utrjevalcev za lase. Zelo močno utrjuje pričesko in pri tem ne zamaže in ne zlepi las, tudi če so te izpostavljene vlagi. Iz las se zlahka očisti, ker se njegove sestavine ne zlepijo v lasno strukturo. Ne povzroča kozmetičnega onesnaženja. Je približno 3 X bolj koncentriran od klasičnih lakov, zato se ga tudi zelo malo porabi. Sprey se razprši v zelo drobnih kapljicah na lase, zato lasje niso otežene in se z lahkoto razčešejo.
Uporaba Styling spraja je možna na več načinov:

 • Pri oblikovanju pričeske nanašamo LITE STYLING sprej na mokre lase in deluje kot utrjevalec.
 • Za večjo obstojnost pričeske se LITE STYLING sprej nanese na že oblikovane in suhe lase in deluje kot lak za lase.

Lasje ostanejo po uporabi čisti, čvrsti vendar ne trdi. Vse sestavine so biološko razgradljive in niso toksične. Proizvod nima neželenih stranskih učinkov.

 

Lite STYLING NATURAL SPRAY

Za vsakodnevno oblikovanje in volumen z visokim sijajem
Las ne zlepi
Prijazen do okolja
(200 ml)
Sprey brez potisnega plina narejen po posebni formuli, ki mu omogoča učinkovito učvrstitev brez neželjenih učinkov klasičnih lakov oziroma utrjevalcev za lase. Zelo močno utrjuje pričesko in pri tem ne zamaže in ne zlepi las, tudi če so te izpostavljene vlagi. Iz las se zlahka očisti, ker se njegove sestavine ne zlepijo v lasno strukturo. Ne povzroča kozmetičnega onesnaženja. Je približno 3 X bolj koncentriran od klasičnih lakov, zato se ga tudi zelo malo porabi. Sprey se razprši v zelo drobnih kapljicah na lase, zato lasje niso otežene in se z lahkoto razčešejo.
Uporaba Styling spraja je možna na več načinov:

 • Pri oblikovanju pričeske nanašamo LITE STYLING sprej na mokre lase in deluje kot utrjevalec.
 • 2. Za večjo obstojnost pričeske se LITE STYLING sprej nanese na že oblikovane in suhe lase in deluje kot lak za lase.

Lasje ostanejo po uporabi čisti, čvrsti vendar ne trdi. Vse sestavine so biološko razgradljive in niso toksične. Proizvod nima neželenih stranskih učinkov.

 

Lite HAIR GROWTH LOTION for scalp

Ampule proti bakterijskemu izpadanju las, prhljaju in srbenju
(9 X 15 ml)
Je edinstveno sredstvo proti izpadanju las.
Trije najbolj pogosti dejavniki, ki povzročijo izpadanje las so genetskega, bakterijskega ali kemičnega izvora. Znanstveno je dokazano, da je eden od najpogostejših vzrokov za izpadanje las bakterijskega izvora.
LITE HAIR GROWTH LOTION ampule delujejo kot dezinfekcijsko sredstvo, ker preprečujejo razvoj bakterijski kultur, ki se prekomerno naselijo okoli lasnega mešička in ovirajo njegov življenjski cikel in s tem dovod hrane, ki je potrebna za rast las. S tem povzročajo izpadanje las in v blagih primerih prhljaj. LITE HAIR GROWTH LOTION odblokira folikle – očisti okolje okoli mešička in tako
ustvari pogoje za ponovno rast las. Tako preprečuje in odpravlja bakterijsko izpadanje, prhljaj in srbečico. Lasje rastejo bolje in hitreje.
Uporaba: Pol ure pred pranjem las nanesite LITE HAIR GROWTH LOTION direktno na lasišče po pramenih in dobro vtrite, da lahko aktivne učinkovine dobro prodrejo skozi pore lasišča. Priporoča se uporaba šamponov na osnovi mila ( LITE VITAL SHAMPOO) in ne na osnovi detergentov. Mila uničijo bakterije, med tem ko so šamponi, narejeni na osnovi detergentov, in balzami hrana za te bakterije. Po nekaj minutah dobro prečešite in sperite lase. Pri močnejših težavah izpadanja pustite LITE HAIR GROWTH LOTION na lasišču. Nanos ponavljajte vsak dan 3 dni, nato 3 tedne 1 krat na teden in nato vzdržujte 1 krat na mesec 3 mesece. LITE HAIR GROWTH LOTION ampule so pomagale že tisočim ljudem z težavami z lasmi in lasiščem.
Vse sestavine so biološko razgradljive in niso toksične, ter nimajo neželjenih stranskih učinkov.

Poiščite nas na:

Biolage, nova Matrix terapija za lase

Matrix Biolage

Matrix Biolage

 

Biolage edinstveno pristopa k profesionalni negi ter vsebuje nežne nadvse učinkovite formule za zdrav izgled las in lasišča.  Celotna kolekcija je prilagojena za storitve doma ter v salonu in odgovarja vsem tipom las. Dostopna je izključno v profesionalnih frizerskih salonih.

Biolage welness storitev v salonu vključuje masažo las in lasišča in zagotavlja strankam občutek zadovoljstva in sprostitve ter vrača lasem njihovo naravno lepoto. Proizvodi so vezani na visoke standarde kakovosti in uporabnosti, ki stremijo k izboljšanju okolja.

Poiščite nas na:

Alterna – Luksuzna lasna kozmetika za tiste, ki vedo, kaj hočejo.

Alterna kozmetika

Alterna kozmetika

Predstavljamo vam v Sloveniji popolnoma novo lasno kozmetiko iz ZDA – Beverly Hills-a, kjer jo uporabljajo največje zvezde, kot sta Jannifer Aniston in Paris Hilton.Pred kratkim pa je njihova solastnica postala tudi Katie Holmes.

Zakaj Alterna?

Alterna je pionir na področju luksuzne nege las, saj je razvila inovativne formule, ki so postavile nove mejnike in standardne od leta 1997. Z ugledom, ki temelji na strokovnosti, inovativnih sestavinah in ciljno usmerjenih formulah je vedno bolj iskana med stilisti in strokovnjaki za nego las.

Inovativne sestavine in vrhunske tehnologije

Kaviar, Seasilk, konoplja, bambus in kendi olja so le nekatere izmed inovativnih sestavin, ki jih Alterna vključuje v svoje formule in ki skupaj z naprednimi in zaščitenimi tehnologijami, kot sta Enzimoterapija® in Color Hold®, zagotavljajo vrhunske rezultate vseh Alterninih izdelkov.

Dobro za vašo lepoto

Alterna skrbi za okolje, ki nas obdaja in zdravje svojih uporabnikov. Enako pomembne kot so sestavine, ki jih uporablja za kreiranje svojih izdelkov, so tudi sestavine, ki jih nikoli ne boste našli v Alterninih izdelkih, ki so popolnoma brez parabenov, sulfatov, glutena, ftalatov, DEA, TEA, mineralnih olj, parafinov, sintetičnih barvil, petrolatumov ter PABA.

Ker ste kot stranka najpomembnejši, skrbimo, da vam ponudimo samo najboljše. Zato smo v frizerskem salonu Lasek izbrali lasno kozmetiko Alterna!

Poiščite nas na:

Tangle Teezer predstavlja idealnega partnerja na področju nege las.
KrtačaZaradi svojega nežnega delovanja je znan tudi pod imenom čudežna krtačka. Njegova skrivnost leži v tem, da boste z uporabo tega izdelka za nego veliko lažje upravljali in oblikovali vaše lase – zapletene lase boste uredili v trenutku. Z uporabo Tangle Teezerja bodo vaši lasje lepši, saj izdelek spodbuja njihov naravni lesk in moč.

Tangle Teezer je revolucionarna krtača za neagresivno česanje las, lasnih podaljškov in lasnih vstavkov, ki jo je razvil slavni britanski strokovnjak barvanja las Shaun P., ki je poskrbel za glamurozni izgled pričesk mnogih britanskih znanih in manj znanih osebnosti v zadnjih 30–ih letih. Z uporabo te krtače bo konec bolečega česanja las ne glede na to, ali so lasje mokri ali suhi, gladki, delno kodrasti, močno skodrani, pravi ali podaljšani. In kar je najpomembnejše: krtača ne poškoduje občutljive povrhnjice las zaradi posebno zasnovanih in izjemno mehkih upogljivih zobcev. Lahko jo uporabite tudi za nežno sprostitveno masažo lasišča, kar bo vzpodbudilo boljšo prekrvitev, kar ugodno vpliva tudi na rast vaših las. Tangle Teezer krtača je bila zasnovana in izdelana v Veliki Britaniji in tudi izbrana za vrhunski profesionalni pripomoček za nego las v letu 2008 (Professional Hairdresser – Top Product Award 2008), ter po ocenah časopisa The Times uvrščena med 25 najboljših izdelkov za nego las v letu 2009!

Poiščite nas na:

trajno ravnanje las

Ste obupale nad svojimi štrenastimi, neukrotljivimi, valovitimi kodri? Vam je dovolj nenehnega likanja,uničevanja las?

Predstavljamo vam postopek japonskega trajnega ravnanja las Xtenso, kjer vam vaše kodre popolnoma zravnamo tako, da uporaba likalnika NI POTREBNA.

Xtenso je namenjen valovitim in kodrastim lasem za zmanjšaje volumna in za popolno ravnanje las. Postopek traja cca. 2 uri. Vaši lasje ostanejo ravni minimalno 6 mesecev. V večini primerov je to leto dni in več.. Lasje po umivanju ostanejo ravni, sijoči in na dotik svilnati. Za oblikovanje las boste porabile le 1/3 časa.

Trajno ravnanje se ne sme izvajati oz. ni primerno za blanžiranezelo poškodovane lase in za lase, ki so barvani z večjim hidrogenom od 6%.

Poiščite nas na:

PARMANENTNO PODALJŠEVANJE TREPALNIC

ZAKAJ SE ODLOČITI ZA PODALJŠANE PARMANENTNE TREPALNICE ?

 • Podaljševanje trepalnic nam omogoča, da smo vedno urejene in ne potrebujemo več maskare
 • Trepalnice vam prihranijo marsikatero jutranjo in večerno minuto.
 • S trepalnicami ne boste imele več skrbi s sledovi razmazanih ličil.
 • Trepalnice so videti kot naravne trepalnice in samo ve boste vedele, da niso prave. Lahko pa se odločite za daljšo, vpadljivejšo dolžino.

 

POSTOPEK PODALJŠEVANJA TREPALNIC

Podaljšanje trepalnic

Podaljševanje trepalnic

Uporabljamo svilene trepalnice, ki delujejo popolnoma naravno.
 Posamično jih nanašamo (prilepimo) na naravne trepalnice, en milimeter stran od
 začetka rasti naravne trepalnice. Ta postopek zagotavlja izjemno stabilnost in je 
primeren tudi za vse, ki imate kontaktne leče. Naravne trepalnice zgostimo s 
posameznimi umetnimi trepalnicami, ki jih enostavno vnesemo med naravne na 
zgornjo veko. Lepilo je elastično in po nanosu postane prozorno. Videz trepalnic je 
gostejši in daljši, predvsem pa deluje naravno. Izbira umetnih trepalnic je prepuščena
vsakemu posamezniku. Odločamo se lahko med velikostjo, ki je prilagojena veki, 
dolžinami in gostotami, barvami in celo modnimi dodatki, ki so že pritrjeni na niz
 umetnih trepalnic. Modni trendi se tako z lahkoto uveljavljajo tudi s posebnimi efekti
make up-a.
 Lepe, goste
 in naravno izgledajoče trepalnice dodajo očesu skrivnostno globino, ki očara ljudi
o koli vas.

 

OBSTOJNOST IN OBLIKA PARMANENTNIH TREPALNIC

Podaljšane trepalnice izpadejo skupaj z naravnimi trepalnicami. To pomeni, da je njihova obstojnost odvisna od cikla rasti oz. obnove vaših trepalnic. Celoten naravni 
ciklus traja med dvema in tremi meseci, za vzdrževanje lepega videza in volumna 
trepalnic pa je potrebna obnova na vsak mesec dni (refill), pri nekaterih pa je časovni
 zamik refilla tudi daljši.
 Ko se odločate za podaljševanje trepalnic, lahko izbirate med različnimi dolžinami in
 oblikami svilenih dlačic. Njihov videz je popolnoma naraven, saj so 
izjemno elastične in različnih dolžin od 7 do 15 milimetrov. Svilene sintetične dlačice so intenzivno črne barve in ukrivljene že same
 po sebi.

 

NEGA PODALJŠANIH TREPALNIC DOMA

 • v 24 urah po postopku se podaljšanih trepalnic ne smemo dotikati ali jih kakorkoli mastiti s kremami ali čistili,
 • v prvih 2 dneh po postopku podaljšanja trepalnic ne smemo v savno, plavati pod vodo, oz trepalnic prekomerno izpostavljati vodi,
 • izogibajmo se čistil za očesni make-up, ki vsebujejo olja ( pri nas lahko dobite nežni odstranjevalec ličil),
 • izogibajmo se grobih manipulacij in dotikov trepalnic,
 • ne smemo uporabljati klešč za vihanje trepalnic,
 • ne uporabljajte vodoodporne maskare – ker za odstranjevanje le te potrebujemo oljni odstranjevalec ( če boste potrebovali, imamo pri nas maskaro za podaljševane trepalnice )

 

Če se odločite za odstranitev parmanentnih trepalnic, obvezno pridite v salon, ker s pregrobim odstranjevanjem, lahko poškodujete svoje trepalnice.

Poiščite nas na:
Moroccanoil

Moroccanoil

V podjetju Moroccanoil smo si svoj ugled zgradili na podlagi ustnih priporočil, ki smo jih pridobili od vsepovsod — od modnih pist,
salonov, zdravilišč, pa do uredniških člankov.
Strokovnjaki se zanašajo na nas pri ustvarjanju čudovitih preobrazb, saj vedo, da naši izdelki delujejo. Vsak izdelek podjetja Moroccanoil
je oblikovan tako, da je preprost in učinkovit — s pristnimi sestavinami, zaradi katerih lasje postanejo
bolj zdravi in tako tudi izgledajo.
Zdaj vam te rezultate pomagamo doseči doma. Vabimo vas, da preizkusite izdelke Moroccanoil in se prepričate o učinkovitosti,
o kateri govorijo naslovi.

Blagovna znamka je del mojega vsakdana. Moroccanoil je odsev tega, kar kot potrošnik želim od kozmetičnega podjetja. Edinstvenost, učinkovitost in preprostost uporabe.Carmen Tal
Poiščite nas na:
Uporabljamo tudi lasno kozmetiko Redken  (barve, šampone, balzame in styling produkte).

Redken barvanje DomžaleZakaj Redken?

Prihaja naravnost iz New Yorka in Vas popelje med zvezde, kot so Jennifer LopezCameron Diaz, Nicole Richie in drugi.

Redken je Vse za preoblikovanje vaših las in nadzorovanje vašega stila. Redken je znanost, moda in tehnologija. Zavezal se je, da bo s svojimi inovativnimi izdelki poskrbel za nego vaših las. Za nego las ponuja Vse kar obljublja, daje vam veliko izbiro izdelkov za vsakodnevno skrb za vase lase!

Obstaja veliko različnih skupin izdelkov in vsi so bili oblikovani za soočenje s posebnimi vrstami las ali težave, ki so posledica prekomernega barvanja ipd. Ne glede na težave ali razlog za to, Redken IMA odgovor!

 

REDKEN CHROMATICS BARVE

Nova CHROMATICS prizmatična in trajna barva za lase je zgrajena na revolucionarno novi tehnologiji ‘Oil Delivery System (ODS2) + Protein Extrakt Technology’ (v prevodu se to sliši takole: Sistem za dovajanje olja + Tehnologija proteinskih izvlečkov), ki daje lasem več-dimenzional-no, 4D bravo, ki prodre globoko v vsak las.

Barve so povsem brez amonjaka, zato tudi brez neprijetnega vonja – ostane le fantastična visoko sijoča barva in lasje, ki so po barvanju 2 X močnejši.

Prednosti barv CHROMATICS:
• 2X močnejši lasje
• Brez amonijaka – brez vonja
• Do 100% prekrivanje sivih las

REDKEN NEGA

Že od leta 1960 se pri Redkenu ukvarjajo z lasmi in njihovo sestavo. Odločilno vlogo pri zdravih laseh, igra usklajenost med proteini in vlažnostjo las, ter PH vrednostjo lasišča. V vseh letih razvoja, pa se nekaj ni spremenilo: stranka v salonu si želi individualno svetovanje in individualno rešitev za težave njenih las.

In tukaj nastopimo mi v frizerskem salonu Lasek, ki Vam lahko ponudimo globinsko nego las Chemistry System. Posebej primerna je pri kemijsko obremenjenih, poškodovanih ali ostalih mehanično poškodovanih laseh. Ali pa enostavno z namenom izpolniti željo po spremembi lasne strukture.

Nov Chemistry System temelji na 3 stebrih:

1. Proteini
2. Vlažnost
3. PH vrednost

Te vrednosti se med seboj dopoljnujejo z namenom stranki ponuditi rešitev in tako doseči maksimalen rezultat.

Uporaba v salonu sestoji iz 2 korakov:
1. Visoko koncentrirani SHOT, ki vnese snovi v lase hitro in z določenim namenom
2. Takoj nato pHix pHase zapečati snovi v laseh in istočasno skrbi za to, da ostaja PH vrednost las v normalnem območju s tem se povrhnjica »zapre«

Za optimalno nego ostaja možnost, da se na koncu uporabi se Treatment, ki pa lasem nudi intenzivno nego za povrhnjico in je idealno priporočilo za nadaljevanje salonske nege tudi potem doma.

Na voljo je velik izbor izdelkov in najlažji način, da boste vedeli kaj je najboljše za vaš tip las ali problem je, z obiskom našega salona, kjer vam bomo strokovno svetovali.

Poiščite nas na:

 

Podaljševanje in zgostitev las

Podaljševanje las

GreatLengths je sistem za podaljševanje las oziroma njihovo zgostitev, kjer s keratinsko snovjo pritrdimo naravne lase na lase stranke. Lahko pa tudi za vstavljanje modnih pramen v naravnih in crazy tonih. Gre za naravne materijale, zato do alergij ne prihaja. Lasje so odporni proti vsem zunanjim vplivom (toploto, vlago, vodo). Lase lahko normalno umivamo in češemo s posebno naravno krtačo. Lahko gremo na morje, bazen, v solarij… Skratka to je življenje brez meja. Z lasmi greatlengths dobite vse o čemur ste sanjale do sedaj.

O kakovosti večletnega Greatlengths sistema podaljševanja in zgostitve las priča veliko zadovoljnih strank, ki se rade vračajo.
Več o tehniki si lahko pogledate na www.greatlengths.si

Podaljševanje las in zgostitev

Mnoge predstavnice ženskega spola si želimo imeti dolge lase vsaj enkrat v življenju. Vendar to dostikrat ni lahko, saj se nekaterim lasje cepijo ali imajo preredke ali pa jim preprosto zmanjka potrpežljivosti, da bi dočakale dolge lase.

Obstaja rešitev tudi za takšne težave. V svetu se vedno bolj uveljavlja tehnika podaljševanje las. S to tehniko podaljševanja ne dosežemo le dolgih las ampak tudi zgostitev redkih las, barvne efekte … Vsajujemo naravne ali umetne lase odvisno od tega kaj si želimo. Postopek traja približno 90 minut ali več, odvisno od tega, koliko vsadkov želimo imeti.
Še posebej zanimivi so barvni prameni, saj črnolaske ni več potrebno beliti, temveč ji le vsadimo rdeče, zelene, modre, vijolične….pramene. Pri tem ne poškodujemo naravnih las in izognemo se agresivnim, kemičnim postopkom.

Kako je z vzdrževanjem? Moramo se zavedati, da je to kljub naravnim lasem, vseeno nekakšne vrste tujek v naših laseh in tega se moramo navaditi. V praksi je, da jih čutimo 2-3 tedne, potem pa se nam zdi da so naši.

Češemo se s posebno krtačo in umivamo s priporočenim šamponom. Za maksimalne rezultate je priporočljiva nega na mesec dni v salonu. Lase peremo redkeje kot ponavadi. Postopek ponovimo čez približno 4-6 mesecev. Vsadke odstranimo in nato nove ponovno vstavimo.

Pri pravilni negi in kvalitetnih podaljških ter strokovnemu vstavljanju ne pride do poškodb naravnih las. Seveda pa je na trgu več kvalitet podaljškov in nestrokovnega podaljševanja in zato prihaja tudi do poškodb naravnih las.

Pri nas uporabljamo kvalitetne podaljške Greathlenghts in še druge cenovno ugodnejše. Kaj priporočamo na vaš tip lasu, pa vam svetujemo po posvetu v našem salonu, ko pogledamo in ocenimo vaš tip lasu.
Seveda vas zanima kakšen je postopek. Najavite se na obisk, kjer vam bomo svetovali dolžino in gostoto glede na vaš las in seveda izbrali barvo podaljškov. Kot jamstvo ob naročilu vam zaračunamo 10 % cene. Že čez 3-5 dni pa vam lase podaljšamo in zgostimo.

Poiščite nas na: