Danica Žibert- vodja salona

Po poklicu stilistka, koloristka, vizažistka, Literam terapevtka, svetovalka na področju nege las.

Že kot otrok sem si želela postati frizerka. V času šolanja in po njem sem svoje prve izkušnje pridobivala v salonu Beauty Hair Mihaela. Leta 1996 sem se odločila stopiti na samostojno pot. Poleg dodatnega izobraževanja na področju striženja (Ricarda Rizza, Tony&Guy, Idea-acedemy, ZGAT…) in spenjanja (Patrick Cameron), ter barvanja las ( Redken, Matrix), veliko časa posvečam negi las. Moj moto je: “ samo negovani lasje, so lepi lasje ❤ ❤ ❤ “

Naše stranke so rade tudi naličene, zato že vrsto let ponujamo to storitev (po metodah Tatjane Eberle , Jadranke Maravič in ostalih).

Leta 2008 sem v Avstriji, uspešno opravila usposabljanje GreatLengths, za podaljševanje in nego podaljšanih las. V istem letu smo razširili našo ponudbo na novi lokaciji, s katero smo želeli poskrbeti za dobro počutje naših strank.

Dodatno izobraževanje in nadgrajevanje ponudbe je pomemben del naše vizije, s katero želimo stranki zagovotoviti najboljšo izkušnjo v salonu Lasek.

Hvala za Vaše zaupanje.

Urša Kadunc – stilistka in koloristka

Urša je že od leta 1997 stilistka in koloristka v salonu Lasek.
Že od takrat samostojna frizerka, ki pa je svoje znanje izpopolnjevala pri različnih frizerskih mojstrih – Ricarda Rizza, Patrick Cameron,Tony&Guy… še vedno pa nabira znanje ženskega modnega striženja, moških striženj, neg las. Veliko znanja ima za delo z barvami (Redken, Matrix…), obvlada trajno kodranje las, fen frizure in je mojstrica spenjanje las.
Predana je frizerskemu poklicu, delu s strankami, svetovanju, kar se odraža v velikem obisku stalnih strank.
Vabljeni, da sprobate njene storitve!

Manca Mali – stilistka in koloristka

Vedno nasmejana Manca se nam je pridružila v letu 2006. Brez nje bi bil salon manj vesel in skuhanih manj kav ?
Vešča vseh tehnik barvanja (Redken, Matrix), pramenov, svečanih frizur, obnove las s trajnim učinkom Literam, globinske nege Redken, moških in ženskih striženj, kjer se tudi veliko izobražuje (C.R.A.F.T. , See_Do_Stop_Check…).
Stranke še posebno uživajo v njenih veščih masažah glave.
Vabljeni!

Nina – stilistka, koloristka in podaljševalka trepalnic

Simpatična frizerka Nina se nam je pridružila v letu 2013, na začetku njene frizerske poti. Skozi šolanje za poklic frizerka, si je z veliko prisotnjosto nabirala izkušnje tega lepega poklica v našem salonu in se udeleževala izobraževanj striženja, barvanja, podaljševanja in zgostitve trepalnic…
Vešča je tehnik barvanja (Redken, Matrix), uživa v oblikovanju svečanih frizur, se izobražuje v terapijah obnove las s trajnim učinkom Literam, globinske nege Redken in Matrix. Natančnost striženja moških klasičnih in modnih striženj, pa se kaže v lepem številu strank, ki se vračajo zaradi njene preciznosti in ustvarjalnosti.
Stranke še posebaj uživajo pri pranju glave in veščih masažah glave.
Vabljeni! www.lasek.si, T.:040766666 ✂️??? Pokliči in se naroči na striženje pri Nini. Prvi obisk za vse, ki delite -15% <3 <3 <3 Velja do konca februarja 2017

Klara – stilistka in koloristka

Frizerka Klara se nam je pridružila v letu 2015. Vendar to ni bil njen prvi stik z našim salonom 😉kajti že v prvem letniku frizerske šole, je pri nas pridobivala frizersko znanje.
Potem jo je pot zanesla še v druge salone in zopet nazaj k nam, kjer si pridno nabira nova znanja in ustvarja lepe frizure.
Uživa v striženjih, barvanjih in pridobiva znanje Literam terapevtov – obnova las s trajnim učinkom. Kaže natančnost pri modnih in klasičnih moških ter ženskih stiženjih, kar priča veliko število stalnih strank.
Ker želi napredovati v svojih storitvah, se kali v tehnikah podaljševanja trepalnic.
Vabljeni! www.lasek.si, T.:040766666✂️???Pokliči in se naroči na striženje in podaljševanje trepalnic pri Klari. Prvi obisk za vse, ki delite -10% ali všečkate <3 <3 <3 Velja do konca februarja 2017

Sabina Hribar – vodja Negovalnega salona Sabina

Izkušnje na področju geliranja nohtov ima že od leta 2000. V tem času se stalno izobražuje in nabira znanje geliranih nohtov , nege naravnih nohtov, depilacije, pedikur.
Uporablja vrhunsko kozmetiko (geli Magnetic, Alessandro permanentno lakiranje, Gehwol pedikure, Starpil depilacije).
Rezervirajte si svoj termin!