UPORABA, NAMEN HRANJENJA IN OBDELAVA

Frizerski salon Lasek se zavezuje, da bo trajno varovala uporabnikove osebne podatke.

Osebne podatke hranimo in obdelujemo za namene tržnega obveščanja prek elektronske pošte, obveščanja termina po sms sporočilu, odgovore na vprašanja in pošiljanja vaših naročil (spletna trgovina).

Za namen obveščanja hranimo:

– naslov elektronske pošte,

– ime,

– priimek,

– naslov in kraj bivanja,

– telefonsko številko.

Osebne podatke zbiramo z izrecno privolitvijo oz. soglasjem posameznikov. Soglasja hranimo skupaj z njihovo vsebino in vsebino obrazca, s katerim so bila dobljena. Vaše osebne podatke bo uporablja lastnica salona in skrbnica spletnega mesta.

Vašo telefonsko številko uporabljamo za opomnik na naročeni termin in obvestila glede spremembe delovnega časa ter raznih odsotnosti.

NAROČILO

V primeru, da ne želite prejemati novičk in koristih infomracij, bomo navedene osebne podatke uporabljali izključno za pošiljko naročila.

Upravitelj spletne strani ne odgovarja za točnost podatkov, ki jih vnese uporabnik. Izdani računi se hranijo v pisni obliki v skladu z zastaralnim rokom (10 let).

KONTAKTNI OBRAZEC

Uporabnik lahko vprašanja posreduje tudi preko kontaktnega obrazca. V primeru, da ne želite prejemati novičk in koristinh informacij, bomo vaše podatke uporabili le za odgovor na vaše vprašanje.

REGISTRACIJA

Na spletni strani http://trgovina.lasek.si/ si se lahko posameznik prijavi kot uporabnik. Uporabniki v postopku registracije posredujejo zahtevane podatke. Uporabniki odgovarjajo za točnost vnesenih podatkov. V primeru, da ne želite prejemati novičk in koristih infomracij, bomo vaše podatke uporabljali le za obdelavo naročil in jih hranili do preklica.

UPORABA PIŠKOTKOV

Piškotki so besedilne datoteke, ki jih na vaš računalnik naloži spletni strežnik. Piškotki ne vsebujejo nobenih podatkov s katerimi bi lahko ugotovili vašo identiteto. S pomočjo piškotkov strežnik ve, da ste se vrnili na spletno stran, kar lahko s prodom izkoristimo za prilagoditev spletnega mesta uporabniku.

Večina brskalnikov piškotke samodejno sprejema, če jih ne želite sprejemati ali pa želite, da ste obveščeni preden se piškotek naloži na vaš računalnik lahko to določite v nastavitvah brskalnika.

IZNOS IN OBDOBJE HRAMBE

Zbirke osebnih podatkov hranimo na območju Republike Slovenije ter jih ne iznašamo v druge države.

Osebne podatke posameznika hranimo do preklica soglasja za hranjenje in obdelavo podatkov posameznika. Po preklicu soglasja posameznika njegove osebne podatke nemudoma učinkovito in trajno izbrišemo.

PRAVICE POSAMEZNIKA

Vsak posameznik lahko za svoje podatke kadarkoli zahteva:

– vpogled,

– popravek,

–  popoln izbris,

–  prekinitev obdelave in hranjenja.