Danica

DANICA ŽIBERT – VODJA SALONA

 

Po poklicu stilistka, koloristka, vizažistka, Literam terapevtka, svetovalka na področju nege las in podaljševanja las.

Že kot otrok sem si želela postati frizerka. V času šolanja in po njem sem svoje prve izkušnje pridobivala v salonu Beauty Hair Mihaela. Leta 1996 sem se odločila stopiti na samostojno pot. Poleg dodatnega izobraževanja na področju striženja (Ricarda Rizza, Tony&Guy, Idea-acedemy, ZGAT…), spenjanja (Patrick Cameron) in barvanja las (Redken, Schwarzkopf), veliko časa posvečam negi las. Moj moto je: “Samo negovani lasje, so lepi lasje!“❤

Naše stranke so rade tudi naličene, zato že vrsto let ponujamo to storitev (po metodah Tatjane Eberle, Jadranke Maravič in ostalih).

Leta 2008 sem v Avstriji, uspešno opravila usposabljanje GreatLengths za podaljševanje in nego podaljšanih las. V istem letu smo razširili našo ponudbo na novi lokaciji, s katero smo želeli poskrbeti za dobro počutje naših strank.

Dodatno izobraževanje in nadgrajevanje ponudbe je pomemben del naše vizije, s katero želimo stranki zagovotoviti najboljšo izkušnjo v salonu Lasek.

Hvala za Vaše zaupanje.

URŠA KADUNC – STILISTKA IN KOLORISTKA

 

Urša je že od leta 1997 stilistka in koloristka v salonu Lasek.
Že od takrat samostojna frizerka, ki pa je svoje znanje izpopolnjevala pri različnih frizerskih mojstrih – Ricarda Rizza, Patrick Cameron, Tony&Guy, itd. Še vedno nabira znanje ženskega modnega striženja, moškega striženja in nege las. Veliko znanja ima za delo z barvami (Redken, Schwarzkopf), obvlada trajno kodranje las, fen frizure in je prava mojstrica spenjanje las.

Predana je frizerskemu poklicu, delu s strankami in svetovanju, kar se odraža v velikem obisku stalnih strank.

Urša
MANCA

MANCA MALI – STILISTKA IN KOLORISTKA

 

Vedno nasmejana Manca se nam je pridružila v letu 2006. Brez nje bi bil salon manj vesel. Skuhanih pa bi bilo tudi manj kav.😉

Vešča vseh tehnik barvanja (Redken, Schwarzkopf), pramenov, svečanih frizur, globinskih neg in moških ter ženskih striženj, kjer se tudi veliko izobražuje (C.R.A.F.T. , See_Do_Stop_Check…).

Stranke še posebno uživajo v njenih veščih masažah glave.

V zadnjih letih se k njej vrača veliko moških strank, ki si želijo modne tehnike striženja, oblikovanje brade ali britja.

NINA – STILISTKA, KOLORISTKA IN PODALJŠEVALJKA TREPALNIC

 
Simpatična frizerka Nina se nam je pridružila na začetku njene frizerske poti v letu 2013. Skozi šolanje za poklic frizerke, si je z veliko prisotnjosto nabirala izkušnje tega lepega poklica v našem salonu. Udeleževala se je tudi izobraževanj striženja, barvanja, podaljševanja in zgostitve trepalnic itd.

Vešča je tehnik barvanja, uživa v oblikovanju svečanih frizur in globinskih neg. Natančnost klasičnih in modnih  moških striženj, oblikovanja brad, britja ter ženskih modnih striženj se kaže v lepem številu strank, ki se vračajo zaradi njene preciznosti in ustvarjalnosti.

Stranke še posebej uživajo pri negi las predvsem pri samem pranju in masaži.

Nina
KLARA

KLARA – STILISTKA IN KOLORISTKA

 

Frizerka Klara se nam je pridružila v letu 2015. Vendar to ni bil njen prvi stik z našim salonom. Že v prvem letniku frizerske šole je v našem salonu pridobivala frizersko znanje. Kasneje jo je pot zanesla še v druge salone in zopet nazaj k nam, kjer si pridno nabira nova znanja in ustvarja lepe frizure.

Uživa v striženjih, barvanjih in negovanju las. Kaže natančnost pri modnih in klasičnih moških ter ženskih striženjih, kar priča veliko število stalnih strank. V zadnjih letih se k njej vrača veliko moških strank, ki si želijo modne tehnike striženja, oblikovanje brade ali britje.

SONJA – STILISTKA IN KOLORISTKA

 

Sonja se je našemu timu pridružila junija 2018. Kot vse začetnice, najprej kot pomočnica. Zelo hitro se je vklopila v naš tim in pokazala veliko željo po novih znanjih. Največ seminarjev je obiskala na temo striženja, barvanja in spenjanja las. Prav tako jo veselijo storitve barber – moška striženja, oblikovanje brade, britje itd. Vešča je tehnik barvanja, globinskih neg ter spetih frizur.

 

SONJA
LAURA

LAURA – STILISTKA IN KOLORISTKA

 

Laura je naša mlada fizerka, ki se je priklučila zadnja v naš tim. Pokazala je veliko željo po znanju barvanja, striženja in je nepogrešljivi del našega tima. Na raznih seminarjih se stalno izobražuje. ležijo ji storitve barber – moška striženja, urejanje brade itd. V zadnjih letih se je izpopolnila v barvanjih bayalage in ostalih danes modnih tehnikah barvanja. Prav tako skrbi za čudovite make upe naših strank.