Uporabljamo tudi lasno kozmetiko Redken  (barve, šampone, balzame in styling produkte).

Redken barvanje DomžaleZakaj Redken?

Prihaja naravnost iz New Yorka in Vas popelje med zvezde, kot so Jennifer LopezCameron Diaz, Nicole Richie in drugi.

Redken je Vse za preoblikovanje vaših las in nadzorovanje vašega stila. Redken je znanost, moda in tehnologija. Zavezal se je, da bo s svojimi inovativnimi izdelki poskrbel za nego vaših las. Za nego las ponuja Vse kar obljublja, daje vam veliko izbiro izdelkov za vsakodnevno skrb za vase lase!

Obstaja veliko različnih skupin izdelkov in vsi so bili oblikovani za soočenje s posebnimi vrstami las ali težave, ki so posledica prekomernega barvanja ipd. Ne glede na težave ali razlog za to, Redken IMA odgovor!

 

REDKEN CHROMATICS BARVE

Nova CHROMATICS prizmatična in trajna barva za lase je zgrajena na revolucionarno novi tehnologiji ‘Oil Delivery System (ODS2) + Protein Extrakt Technology’ (v prevodu se to sliši takole: Sistem za dovajanje olja + Tehnologija proteinskih izvlečkov), ki daje lasem več-dimenzional-no, 4D bravo, ki prodre globoko v vsak las.

Barve so povsem brez amonjaka, zato tudi brez neprijetnega vonja – ostane le fantastična visoko sijoča barva in lasje, ki so po barvanju 2 X močnejši.

Prednosti barv CHROMATICS:
• 2X močnejši lasje
• Brez amonijaka – brez vonja
• Do 100% prekrivanje sivih las

REDKEN NEGA

Že od leta 1960 se pri Redkenu ukvarjajo z lasmi in njihovo sestavo. Odločilno vlogo pri zdravih laseh, igra usklajenost med proteini in vlažnostjo las, ter PH vrednostjo lasišča. V vseh letih razvoja, pa se nekaj ni spremenilo: stranka v salonu si želi individualno svetovanje in individualno rešitev za težave njenih las.

In tukaj nastopimo mi v frizerskem salonu Lasek, ki Vam lahko ponudimo globinsko nego las Chemistry System. Posebej primerna je pri kemijsko obremenjenih, poškodovanih ali ostalih mehanično poškodovanih laseh. Ali pa enostavno z namenom izpolniti željo po spremembi lasne strukture.

Nov Chemistry System temelji na 3 stebrih:

1. Proteini
2. Vlažnost
3. PH vrednost

Te vrednosti se med seboj dopoljnujejo z namenom stranki ponuditi rešitev in tako doseči maksimalen rezultat.

Uporaba v salonu sestoji iz 2 korakov:
1. Visoko koncentrirani SHOT, ki vnese snovi v lase hitro in z določenim namenom
2. Takoj nato pHix pHase zapečati snovi v laseh in istočasno skrbi za to, da ostaja PH vrednost las v normalnem območju s tem se povrhnjica »zapre«

Za optimalno nego ostaja možnost, da se na koncu uporabi se Treatment, ki pa lasem nudi intenzivno nego za povrhnjico in je idealno priporočilo za nadaljevanje salonske nege tudi potem doma.

Na voljo je velik izbor izdelkov in najlažji način, da boste vedeli kaj je najboljše za vaš tip las ali problem je, z obiskom našega salona, kjer vam bomo strokovno svetovali.